REAL ESTATE

CTP investeste 18 milioane de euro in achizitia a doua parcuri logistice in vestul tarii

31 august 2017, ora 20:19 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Foto_CTPark-Ineu.jpg
Dezvoltatorul si administratorul de parcuri industriale si logistice CTP isi continua expansiunea la nivel national si investeste circa 18 milioane de euro in achizitionarea a doua parcuri logistice, in orasele Ineu si Salonta, de la compania slovaca IPEC Group.

Cele doua proprietati totalizeaza 119.000 mp de teren si 37.000 mp suprafata inchiriabila si vor constitui baza pentru doua noi parcuri din portofoliul companiei: CTPark Ineu si CTPark Salonta.

Acestea fac parte din strategia pe termen lung a CTP de crestere si de consolidare a pozitiei sale ca proprietarul cu cea mai mare suprafata logistica si industriala la nivel national.

Printre cele mai importante caracteristici ale depozitelor se numara: podele cu o capacitate mare de incarcare - 3 tone/ m², in ambele parcuri; inaltimea utila a halelor este de 7,5 m in CTPark Ineu si de 10 m in CTPark Salonta; luminatoarele ocupă 10% din suprafata tavanului.In afara de achizitiile din Ineu si Salonta, planurile de dezvoltare ale CTP in vestul tarii includ mai multe orase: Timisoara, Cluj-Napoca, Turda și Deva.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 19 August 2022, 17:31
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter