- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Curiozitatea a invins criza: Cel mai mare mall din Romania si-a depasit planul de vizitatori cu 15% din prima zi

30 Oct, 15:50 • elena.olteanu
Deschiderea celui mai mare mall din Romania, Afi Palace Cotroceni, amplasat in Capitala, a atras circa 82.500 de vizitatori in prima zi, cu peste 15% mai mult decat cele mai optimiste estimari ale proprietarilor, care se asteptau la 70.000 de vizitatori in zilele de varf, si la 50.000 in zilele obisnuite.
Curiozitatea a invins criza: Cel mai mare mall din Romania si-a depasit planul de vizitatori cu 15% din prima zi

Suprafata totala a mall-lui este de 215.000 mp.

Deschis tot anul acesta in Capitala, in plina criza financiara, centrul comercial Militari Shopping Center, cu o suprafata totala de 198.000 mp, a atras circa 50.000 de vizitatori in ziua deschiderii.

AFI Palace Cotroceni va crea in total peste 5.000 de noi locuri de munca, majoritatea fiind furnizate de catre retaileri, in timp ce activitatile de administrare a mall-ului – intretinere, securitate, curatenie – vor furniza peste 500 de locuri de munca.

Printre chiriasii AFI Palace Cotroceni se numara New Yorker, Waikiki, X-Side, Inditex, cel mai mare retailer vestimentar din Europa (cu toate brandurile sale: Zara, Zara Home, Zara Man, Stradivarius, Massimo Dutti, Bershka, Pull& Bear), dar si brand-uri precum C&A, Mango, Marks & Spencer.