REAL ESTATE

Dezvoltatorul Cosmopolis a mai cumparat 9 ha pentru extinderea complexului catre lac

10 septembrie 2018, ora 11:50 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
cosmopolis.jpg
Atlas Construct Invest S.A., una dintre subsidiarele românești ale Soravia Group, dezvoltator imobiliar și manager de proprietăți imobiliare austriac, a vândut recent aproximativ 9 ha din cele 26 ha deținute în localitatea Ștefăneștii de Jos, Ilfov, către societatea cu care se învecinează, Opus Land Development S.A. – dezvoltatorul complexului rezidențial Cosmopolis.

Opus a achiziționat lotul de pământ aflat în proximitatea proiectului său rezidențial, în vederea extinderii viitoare a Cosmopolis pe malul lacului amplasat în partea de nord a complexului.

În urma tranzacției, Atlas și-a păstrat o parte semnificativă din proprietățile deținute în Ștefăneștii de Jos, sporind posibilitățile de dezvoltare a proiectului său în zonă.

Asistența juridică a companiei Atlas a fost asigurată de către Anca Albulescu, partener, bpv Grigorescu Ştefănică și Nicolae Ursu, avocat senior coordonator, bpv Grigorescu Ştefănică, pe parcursul întregii tranzacții, prin suportul juridic oferit atât în faza de structurarea a tranzacției, cât și pe parcursul negocierii documentelor tranzacției.Provocarea din punct de vedere al asistenței juridice acordate în această tranzacție elaborată a fost constituită de sprijinirea părților, și a finanțatorilor acestora deopotrivă, în scopul convergenței intereselor lor.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 25 Mai 2022, 06:54
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter