- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Doua blocuri turn de 40 mil. euro vor fi construite in Constanta

25 Jul, 00:01 • cristina.mihai
Compania Construct Con Steel Srl a demarat in iunie anul acesta constructia unui proiect rezidential compus din doua blocuri de cate 18 etaje in Constanta, proiect a carui valoare de piata este estimata la 40 mil. euro, au spus, pentru DailyBusiness.ro, reprezentantii Euroest, agentia imobiliara care promoveaza proiectul.
Doua blocuri turn de 40 mil. euro vor fi construite in Constanta

Cele doua cladiri, denumite Gemenii Marii, sunt amplasate in Mamaia nord si vor cuprinde 214 locuinte, dintre care pana in prezent au fost rezervate in proportie de 30%.

Complexul cuprinde 192 de apartamente de 2 camere si 22 de penthouse-uri, cu vedere ori la lacul Siutghiol, ori la Marea Neagra. Suprafetele locuintelor de camere sunt cuprinse intre peste 79 mp si 90,5 mp, la cerere putant fi compartimentate si in trei camere. Preturile locuintelor de 2 camere pornesc de la 122.000 euro, in timp ce penthouse-urile au un pret de pornire de peste 341.000 euro.

Constructia urmeaza sa fie fiinalizata in trimestrul al treilea din 2010. Complexul va avea 3 nivele de parcare subterana si o zona de retail, dar si spatii de relaxare, cum ar fi o sala de fitness.