REAL ESTATE, MEDIA & MARKETING

"Duel" germano-austriac in Romania: Ce are de impartit Metro cu Immofinanz

17 martie 2016, ora 01:11, autor(i): DailyBusiness.ro 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
iride.jpg
Dezvoltatorul austriac Immofinanz ar putea fi nevoit sa schimbe denumirea unui complex de birouri din Romania, in urma unui duel cu nemtii de la Metro. Afla mai multe amanunte in DailyBusiness.ro.

Nemtii de la MIP Metro Group au contestat la OSIM inregistrarea a doua denumiri de catre austriecii de la Immofinanz.
Mai exact, acestia nu au fost de acord cu inregistrarea marcilor “Metroffice” si “Iride City Metroffice”.

Recent, Comisia de Contestatii Marci din cadrul OSIM a dat castig de cauza nemtilor.

Ramane de vazut daca austriecii vor contesta la randul lor decizia Comisiei din cadrul Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) si daca duelul va ajunge in instanta.Immofinanz utilizeaza numele Metroffice pentru un complex de birouri ce face parte din proiectul Iride City. Metroffice va include trei cladiri cu o suprafata inchiriabila de circa 40.000 mp.

La inceputul lui 2015, compania demarase deja lucrarile de constructie la prima cladire, care urmeaza sa aiba 6 etaje si aproape 20.000 mp.


Suprafetele oferite chiriasilor vor ajunge pana la 3.500 mp pe etaj, cu un design flexibil care permite atat o structura de birouri individuale, cat si de birouri deschise. In planuri este inclusa si certificarea LEED –  cuprinzand, printre altele, un acoperis verde.

Iride City va include pe langa complexul de birouri si spatii pentru comert, divertisment si rezidentiale. Proiectul va fi dezvoltat in mai multe etape si intr-un orizont de timp de la 10 la 20 de ani. 

La finalizare, Iride City va oferi spatii pentru restaurante, un hotel si un centru de conferinte, un centru de zi pentru copii, precum si un parc si facilitati sportive
.

Citeste si Immofinanz a inchiriat noi spatii si a prelungit noi contracte in Iride Business Park, in suprafata de 11.000 mp
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 07 Iulie 2022, 10:37
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter