- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Eyemaxx Real Estate a luat un credit de 38 mil. euro pentru Log Center Ploiesti

17 Oct, 11:56 • Redactia DailyBusiness
Dezvoltatorul imobiliar EyeMaxx Real Estate a obtinut un credit in valoare de 38 milioane euro de la banca Raiffeisen Zentralbank pentru a-l folosi in dezvoltarea centrului logistic Log Center Ploiesti, conform reprezentantilor companiei.
Eyemaxx Real Estate a luat un credit de 38 mil. euro pentru Log Center Ploiesti

Depozitul este amplasat la 7 km distanta de centrul orasului si are o suprafata de 39 hectare si un spatiu de depozitare de 60.000 metri patrati si 11.700 spatii de birouri.

„Cele 38 milioane euro vor acoperi intreg necesarul de creditare pentru Lol Center Ploiesti, cu o investitie totala estimata la 50 milioane euro”, declara Johannes Rudnay, managing director Eyemaxx Real Estate.

Eyemaxx a demarat lucrarile de constructie la prima faza a Log Center Ploiesti in luna iunie a acestui an, si pana in prezent a finalizat o parte din lucrari.

Prima faza de dezvoltare a proiectului va fi gata pana la sfarsitul acestui an.

Eyemaxx Real Estate este un grup austriac de dezvoltare in domeniul imobiliar cu proiecte in Romania si alte tari din Europa Centrala si de Est: Bulgaria, Serbia, Slovacia, Cehia, Ungaria, Ucraina si Rusia. Grupul este specializat in centre comerciale, dezvoltari logistice si cladiri de birouri.