REAL ESTATE

GTC: Revenirea din Europa de Sud-Est, mai indelungata decat am anticipat

22 august 2011, ora 11:48, autor(i): Cristina Mihai 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
4ca9addf50005.jpg
Situatia economica globala din al doilea trimestru al anului i-a facut pe oficialii dezvoltatorului imobiliar Globe Trade Centre (GTC) sa isi revizuiasca asteptarile de revenire din Europa de Sud-Est, spune Eli Alroy, presedintele consiliului de supraveghere al companiei.
Ne asteptam initial ca revenirea sa inceapa in 2011, insa trendul economis din trimestru doi indica faptul ca revigorarea va dura mai mult decat am anticipat:, spune Alroy, care a mentionat ca intarzierea este vizibila in special in sud-estul Europei.

Principalul impact al acestei intarzieri pentru piata de retail din regiune este faptul ca puterea de cumparare continua sa scada, in special in zona de produse non-alimentare ceea ce pune presiune pe chiriile din centrele comerciale si astfel scade si valoarea proprietatilor.

De altfel, in raportul financiar al companiei, pierderile din reevaluari la 6 luni au fost puse in special pe seama pietelor din regiune printre care si Romania, Bulgaria si Croatia.Pe intreg grupul compania a inregistrat cresteri ale veniturilor din chirii de 9%. In ceea ce priveste Romania si Bulgaria, incasarile din chirii si servicii au fost aproape duble, insa s-au inregistrat scaderi dramatice pe segmentul de incasari din rezidential. Astfel per total, cumulat, pe pietele din Bulgaria si Romania, incasarile totale au fost in scadere.

Compania prezinta in rapoartele financiare cumulat rezultatele din Romania si Bulgaria.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 04 Iulie 2022, 03:43
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter