REAL ESTATE

Hewlett-Packard conduce topul celor mai mari inchirieri de birouri din Capitala pe 2008

06 aprilie 2009, ora 13:00 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
buildings.jpgmc.jpg
Producatorul de software si solutii IT Hewlett-Packard a inchiriat anul trecut 11.000 mp de spatii de birouri in proiectul Novo Parc din Nordul Capitalei, aceasta fiind cea mai mare tranzactie de inchiriere de pe piata bucuresteana anul trecut, potrivit unui raport al companiei de consultanta imobiliara DTZ Echinox.
Pe urmatoarele pozitii se afla GE Money si ABN Ambro, care au inchirat 9.200 mp, respectiv 8.000 mp de spatii de birouri. GE Money a inchiriat spatiu in proiectul Novo Parc din Nordul Capitalei, iar ABN Ambro in proiectul LakeView Corner din centru-nord. Tot in Lakeview a inchiriat spatii de birouri si PricewaterhouseCoopers, compania de pe urmatoarea pozitie, care a tranzactionat 7.500 mp.
Cele mai mari tranzactii de inchirieri de spatii de birouri- sursa DTZ Echinox
Cele mai mari tranzactii de inchirieri de spatii de birouri- sursa DTZ Echinox

Pe locul 5 in top se afla Siemens, care a inchiriat 7.000 mp in faza a doua a proiectului West Gate din vestul Capitalei.

Urmatoarele tranzactii ca marime au fost efectuate de Renault, Coca Cola, Raiffeisen Bank, Cheque Dejeuner si Electronic Arts.

In Capitala au fost livrati circa 240.000 mp spatii de birouri in 2008, cu 4% mai putin decat in 2007. Stocul total de spatii de birouri din Capitala a ajuns la aproape 1,2 mil. mp.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 25 Iunie 2021, 10:02
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter