REAL ESTATE

Ibis Constanta isi dubleaza capacitatea centrului de conferinte si evenimente

30 iulie 2015, ora 13:27 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Ballroom Prestige 1.jpg
Hotelul de 3 stele ibis Constanța inaugurează o nouă sală de evenimente, de până la 300 de persoane. Centrul de conferințe al hotelului are acum 5 săli, cu o capacitate totală de 650 de locuri.

Noul spațiu, Ballroom Prestige, amenajat după o investiţie de peste 32.000 €, dublează capacitatea centrului de evenimente al hotelului ibis Constanţa, care deține acum 5 săli de conferință cu o capacitate totală de 650 de locuri.

Ibis operează 4 hoteluri în România: două în București, unul în Constanța și unul în Sibiu.  Cele 4 unități se adresează atât turiștilor de leisure, dar în special clienților de business, care reprezintă aproximativ 70% dintre clienții hotelurilor ibis din România.  

Segmentul de Conferinţe & Evenimente reprezintă o parte importantă a activităţii hotelurilor ibis din România, generând  19% din cifra totală de afaceri.Cele 4 hoteluri ibis din România dețin în total 25 de săli de conferinţe, seminarii și evenimente, cu o capacitate totală de 1.950 de locuri.  

În anul 2015, la ibis Constanţa au fost organizate peste 350 de evenimente de business şi private, dintr-un total de aproximativ 1.000 de evenimente organizate în cele patru hoteluri ibis din România.

"Centrele de conferințe & evenimente din hotelurile Ibis sunt adaptate atât pentru reuniuni de business și evenimente publice, cât și pentru evenimente private care marchează ocaziile deosebite din viața personala și de familie. Anul acesta, Ibis Constanța a fost gazda a numeroase conferințe, congrese profesionale, reuniuni de training, team building sau ședințe interne, dar și sesiuni de casting pentru emisiuni și show-uri TV, acțiuni de recrutare, sau petreceri private. Noua sală Ballroom Prestige se adaugă celorlalte 4 săli existente și astfel Ibis operează cel mai mare centru de conferințe din Constanța", declară Ioan David, director delegat al ibis în România.                

Rețeaua de 3 stele Ibis este parte din grupul hotelier Accor, cel mai mare operator hotelier din lume. Cele 4 hoteluri Ibis din România au un total de 760 de camere, dintre care 250 de camere la Ibis Bucureşti Gara de Nord, 161 de camere la Ibis Bucureşti Palatul Parlamentului, 154 de camere la Ibis Constanţa şi 195 camere la Ibis Sibiu.  Cele 4 hoteluri Ibis au 235 de angajați.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 26 Mai 2022, 08:23
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter