REAL ESTATE, CARIERE

Imobiliarul care a intermediat vânzarea fabricii Nokia către De’Longhi se alătură echipei CTP

07 decembrie 2015, ora 14:44 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Marian Orzu.jpg
CTP, dezvoltator internațional și operator al rețelei CTPark, anunță astăzi completarea echipei sale din România cu Marian Orzu, specialist cu vechime de peste 10 ani în domeniul proprietăților industriale.

Ca efect direct al extinderii rapide pe piața românească, CTP anunță cooptarea lui Marian Orzu în cadrul echipei sale din România.

Marian Orzu este un specialist cu experiență în tranzacționarea proprietăților industriale în România. Cariera sa este legată de activitatea în cadrul companiei CBRE România, în cadrul căreia a urcat toate treptele profesionale, de la junior broker până la Head of Industrial Agency.

El a intermediat în 2015 tranzacții de peste 65.000 mp. Printre cele mai cunoscute realizări ale lui Marian Orzu se numără vânzarea fabricii Nokia către De’Longhi și contractări de spații pentru companii importante precum Quehenberger, eMag, Lear Corporation și Siemens.În cadrul echipei CTP Marian va conduce departamentul de Leasing și Business Development în România.

"Am participat în mod activ, în ultimii 10 ani, la dezvoltarea pieței de spații industriale din România tranzacționând atât spații necesare producției cât și depozitării. Anul aceasta piața industrială din România a crescut semnificativ, așa că pasul de a mă alătura zonei de dezvoltare industrială a fost unul natural. Am încredere că România este în curs de a deveni una dintre principalele zone logistice și de producție din Europa", a declarat Marian Orzu, Head of Leasing and Business Development, CTP Romania.

La nivel european, CTP gestionează un portofoliu de proprietăți industriale de clasă A cu o suprafață închiriabilă de 3 milioane de metri pătrați, iar ținta CTP pentru anul 2020 este de a gestiona 5 milioane de metri pătrați.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 25 Septembrie 2021, 03:44
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter