- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Impact vrea clienti prin \”Prima Casa\” si a lansat 2 oferte pentru program

17 Jun, 13:09 • Redactia DailyBusiness
Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer&Contractor a lansat 2 oferte pentru cei care vor sa-si cumpere o locuinta prin programul "Prima Casa", dar si pentru cei care vor sa vanda locuinte direct prin acest program.
Impact vrea clienti prin \Prima Casa\ si a lansat 2 oferte pentru program

Astfel, prima oferta propune rezervarea casei, contra unei sume de bani, pe o perioada de pana la 90 de zile, durata de timp necesara calificarii si parcurgerii etapelor de aprobare pentru dosarul de credit pentru „Prima Casa”. In eventualitatea in care dosarul de credit nu este aprobat sau tranzactia nu se poate realiza, garantia este rambursata.

In cadrul celei de-a doua oferte, cei care doresc sa-si achizitioneze o locuinta si nu au pe loc banii necesari, pot sa se mute in casa achitand o garantie si o chirie lunara. Viitorul beneficiar are la dispozitie 9 luni pentru a obtine banii pentru achizitie prin Prima Casa.

Garantia si chiriile lunare se transforma in avans in momentul achizitiei.

In plus, dezvoltatorul imobiliar va ajuta clientii care vor sa-si vanda apartamentele vechi sa accelereze vanzarea catre cei care beneficiaza de programul Prima Casa, prin promovarea proprietatilor acestora la agentiile imobiliare partenere Impact, cu conditia ca aceia care isi vand casa sa-si cumpere ulterior o locuinta dezvoltata de Impact.

Impact Developer & Contractor a inregistrat in luna mai 18 tranzactii in valoare de 8,6 mil. lei, in crestere fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand s-au efectuat tranzactii in valoare de 1 mil. lei.

Pentru achizitionarea unei case prin intermediul programului guvernamental de garantare a creditelor trebuie achitat un avans de 5% din pretul de achizitie al locuintei, daca pretul acesteia este mai mic sau egal cu 60.000 euro, sau de 3.000 euro plus diferenta dintre pretul de achizitie al locuintei si 60.000 euro, daca pretul este mai mare de 60.000 euro.