REAL ESTATE, TURISM

In ce va fi transformat "The Great Scotland Yard", fost sediu al poliției metropolitane londoneze

29 iulie 2015, ora 17:39 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Great Scotland Yard Hotel.jpg
"The Great Scotland Yard", fostul cartier general al Poliției Metropolitane din Londra în perioada 1829-1890, va deveni în curând un hotel de cinci stele, care va purta celebrul nume și unde tariful pentru o noapte va ajunge până la 10.000 de lire, scrie marți ziarul belgian 'Le Soir'.

Promotorii imobiliari mizează pe atracția exercitată de acest sediu, în care au fost anchetate cazurile unor criminali intrați în istoria neagră, precum Jack Spintecătorul (1888), și despre care au scris Charles Dickens și Arthur Conan Doyle, creatorul personajului Sherlock Holmes.

Fațada din cărămidă roșie a clădirii va fi păstrată, dar interiorul va fi complet transformat pentru a deveni 'contemporan și plin de stil' și pentru a găzdui apartamente fastuoase, două baruri, restaurante, o bibliotecă, un hol generos și o sală de jocuri de noroc.

Reamenajarea celor 8.550 de metri pătrați ai edificiului cu șapte etaje va costa aproximativ 110 milioane de lire sterline și va fi rezultatul colaborării dintre un conglomerat de firme din Adu Dhabi, Lulu Group International, și grupul londonez Galliard Homes. Inaugurarea este prevăzută pentru începutul anului 2017, potrivit publicatiei belgiene, citata de Agerpres.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 29 Septembrie 2020, 12:38
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter