REAL ESTATE

Investitie de 10 milioane de euro intr-un complex rezidential nou din Drumul Taberei

25 octombrie 2016, ora 00:11 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
New Residence Bucuresti_2.jpg
Compania British Romanian Investment Partenership, parte a fondului de investiții britanic ARDC (UK) Ltd anunță lansarea celui de-al doilea proiect rezidențial dezvoltat în România, ansamblul New Residence București, ce cuprinde 24.000 mp construiți, pe o suprafață de 10.000 mp de teren.

Cu o investiție de 10 milioane de euro, complexul rezidențial New Residence București amplasat în cartierul Drumul Taberei va dispune de 216 apartamente finisate, la cheie, și de o arhitectură deosebită, în stil englezesc, cu regim de înălțime scăzut de P+2E+M.

În prezent, proiectul se află în prima fază de construcție, etapă ce va fi finalizată în luna decembrie a acestui an, urmând ca întregul proiect să fie livrat în primăvara anului 2017.


New Residence București va dispune de garsoniere și apartamente de 2 și 3 camere și va fi construit pe o structură solidă conform normelor antiseismice în vigoare.Cele 45 de garsoniere vor fi disponibile în 5 modele diferite și vor fi poziționate atât la etajele 1 și 2, cât și la mansardă, unele dintre ele având o arhitectură specială cu aspect triunghiular.

Apartamentele de două camere vor însuma 117 unități și vor avea o suprafață cuprinsă între 57 și 77 mpc. Fiecare dintre cele 13 tipuri de apartamente cu două camere vor avea unul sau două balcoane.


Ansamblul va dispune și de 5 tipuri de apartamente cu 3 camere, ce totalizează 54 de unități cu suprafețe cuprinse între 85 mpc și 95 mpc.

Complexul rezidențial va cuprinde facilități moderne, precum spații comune protejate, lifturi, parc privat, club de socializare, locuri de parcare, 14 spații comerciale, supermarket, sală de fitness, afterschool, farmacie și locuri de joacă pentru copii.Totodată, la distanțe foarte mici de New Residence se află centre comerciale, școli, grădinițe, clinici medicale, precum și mijloace de transport în comun.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 17 Aprilie 2021, 03:08
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter