REAL ESTATE

Investitor in imobiliarele romanesti, pregatit sa arunce inca 144 mil. euro in piata

24 aprilie 2014, ora 11:29 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
cathedral.jpg
Omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, unul dintre cei mai activi investitori de pe piata imobiliara locala in ultimii ani, a atras 144 milioaneáeuroáde pe bursa de la Londra, bani care vor fi utilizati pentru investitii, inclusiv pentru cumpararea cladirii de birouri UniCredit HQ din Bucuresti.

"Din fondurile stranse, circa 79 milioaneáeuroáprovin dintr-o emisiune de noi actiuni. In plus, am finalizat transferul facilitatii de credit, in valoare de 65 milioane euro, accesata de la UBS catre fondurile de investitii York Capital si Oak Hill. Aceasta facilitate va fi convertita in actiuni pana la data de 18 decembrieá2014, ceea ce inseamna ca la capitalul Globalworth se va mai adauga 65 milioane euro", se arata intr-un anunt al fondului Globalworth, fondat anul trecut de omul de afaceri si care este listat la bursa de la Londra.

Fondurile, in suma totala de circa 144 milioane euro, vor fi investite partial pentru dezvoltarea proiectelor detinute de companie (circa 23 milioane euro), pentru achizitia si dezvoltarea de noi proiecte, care fie au fost contractate, fie sunt in stadii avansate de negociere (circa 56 milioane euro) si pentru plata facilitatii de credit de 65 milioane euro, scrie Mediafax.

Printre achizitiile locale ale omului de afaceri grec se numara Toşwer Center, Catheşdral Plaza si City Mall.Citeste siCathedral Plaza are zilele numarate. Oprescu nu a reusit sa suspende demolarea
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 02 Aprilie 2020, 14:26
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter