- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Ionut Negoita: Oprim cateva luni un proiect, vrem sa cumparam cladiri in dezvoltare

27 Nov, 17:30 • cristina.mihai
Oamenii de afaceri Robert si Ionut Negoita vor opri in cateva saptamani lucrarile de constructie ale unui proiect imobiliar, care include un mall si doua cladiri de birouri, insa vor sa cumpere proiecte de birouri sau locuinte aflate in constructie de la dezvoltatorii cu probleme de pe piata bucuresteana, a spus, pentru DailyBusiness.ro, Ionut Negoita.
Ionut Negoita: Oprim cateva luni un proiect, vrem sa cumparam cladiri in dezvoltare

„Acum este vremea sa cumperi, nu sa vinzi”, a spus Ionut Negoita, care a adaugat ca in prezent analizeaza 3-4 oferte de proiecte imobiliare cu probleme pentru eventuale achizitii. Bugetul total alocat pentru acest gen de achizitii este de 7-10 mil. euro.

Lucrarile de constructie ale mall-ului si cladirilor de birouri din spatele proiectului rezidential Confort City vor reincepe in martie anul viitor, potrivit lui Ionut Negoita, care a precizat ca investitia in acest proiect, estimata la 110 milioane euro, este derulata din fonduri proprii, iar motivul opririi constructiei este criza actuala de pe piata imobiliara.

Proiectul rezidential Confort City cu 1.700 de locuinte, amplasat in fata cladirilor a caror constructie a fost oprita, va continua.

Fratii Negoita au dezvoltat mai multe proiecte rezidentiale in Capitala si detin 4 hoteluri, printre care si Rin Grand Hotel, cu 1.500 de camere.