REAL ESTATE

JLL isi extinde echipa cu un consultant de la Colliers International

08 ianuarie 2020, ora 12:17 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Alexandru Orzea.jpg
Compania de consultanță imobiliară JLL anunță angajarea lui Alexandru Orzea, pe poziția de consultant în cadrul departamentului de birouri. Extinderea echipei de office vine în contextul în care acest segment de piață trece printr-una dintre cele mai favorabile perioade atât din punct de vedere al noilor investiții, cât și al cererii de spații de birouri.

Alexandru se alătură echipei JLL după aproximativ 3 ani petrecuți în cadrul Colliers International unde a tranzacționat peste 10.000 mp reprezentând companii precum Adswizz, Bolt ( Taxify ), Certsign, IREM spa, WWF, RTC, BTL Medical și altele.

JLL este prezentă pe piața de consultanță imobiliară din România din anul 2007. Activitatea JLL în România este structurată pe 8 departamente: Office, Industrial și Logistică, Capital Markets, Development & Land, Project & Development Services, Valuation și Property Management și Living.

Echipa de office a JLL este una dintre cele mai experimentate de pe piața de servicii imobiliare locale, numai anul trecut reușind să închidă unele dintre tranzacțiile de referință atât în București, cât și în țară, care au cumulat circa 100.000 metri pătrați.

În ciuda tensiunilor existente pe piața forței de muncă, România rămâne încă, o piață atractivă pentru extinderea companiilor din Europa și din Statele Unite și pentru creșterea companiilor cu capital local și international deja active pe piața locală. Dezvoltarea de noi zone de business și apropierea de zonele rezidențiale cu densitate mare, pentru a combate problemele de trafic, generează noi oportunități pentru companiile care vor se reloce. În acest context, rolul nostru de consultanți este să îi ajutăm pe aceștia să aibă o viziune de ansamblu a pieței și acces la toate informațiile financiare și tehnice care să le permită să ia cea mai bună decizie de business”, a declarat Alexandru Orzea, consultant Office Department.

JLL a înregistrat în 2018 în România o cifră de afaceri de 10,9 milioane de euro, în creștere cu 33,22% comparativ cu anul 2017.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 07 Iulie 2022, 01:20
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter