REAL ESTATE

Kambi si Europa FM, noii chiriasi din Oregon Park

23 februarie 2017, ora 16:08 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Oregon Park 1.jpg
Oregon Park, cea mai nouă clădire de birouri de clasa A a celor de la Portland Trust, găzduiește Kambi, un furnizor de servicii premium de pariuri sportive la cheie pentru operatorii B2C, care au deschis primul lor birou din România, precum și trei posturi de radio care vor transmite în direct din clădirea B: Europa FM, Virgin Radio și Vibe FM, toate parte a grupului Lagardere Active Radio International.

Kambi s-a mutat în Oregon Park în octombrie 2016 și ocupă 1.244 metri pătrați a etajului 4 din clădirea B. Lagardere Active închiriază 1.285 metri pătrați la parterul din aceeași clădire și se va muta în mai anul acesta. Agentul exclusiv al clădirilor din Oregon Park este Knight Frank.

Oregon Park este situat la nord de centrul Bucureștiului și a fost conceput să ofere o combinație de spații de birouri eficiente cu atenție specială pe consumul scăzut de energie, într-o locație plăcut amenajată de 4 hectare.

Oregon Park este o clădire de birouri cu regim de înălțime de două subsoluri, parter şi şase etaje, cu spații verzi și deschise într-o zonă căutată a orașului, cu transport în comun și infrastructură foarte bine puse la punct.Principala tehnologie de economisire a energiei este un sistem de pompe de căldură subterane de 4 km care salvează în mod direct chiriașilor 40% din costul obișnuit de încălzire și răcire. Mărimea totală a proiectului este de aproximativ 70.000 mp GLA, dezvoltat în două faze: Faza 1 cuprinde 2 clădiri, Corpul A - 20.600 mp și clădirea B – 24.500 mp. Faza 2 va cuprinde Clădirea C – 24.500 mp. Toate clădirile vor avea parcări supraterane precum și câte două etaje subterane.

Parcul de birouri este situat într-un mediu plăcut în apropiere de lac, parcuri, facilități de sport și are conexiuni de transport foarte bune. Există puncte de vânzare cu amănuntul și restaurante în incintă dar și în vecinătate, la mall-ul Promenada.

Oregon Park este cel de-al optulea proiect Portland Trust din România, reprezentând 70.000 mp de spații de birouri dintr-un total de 332.000 mp construiți în țară. Portofoliul Portland Trust include și Opera Center I și II, Bucharest Business Park și Floreasca 169A, precum și premiatul Floreasca Parc.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 28 Mai 2020, 07:55
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter