REAL ESTATE, LIFESTYLE

Koton deschide primul magazin din Oltenia, în Mercur Center Craiova

23 noiembrie 2018, ora 15:15 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Koton Pop Up Store Craiova.jpg
Koton, liderul retailului de fashion din Turcia, deschide astăzi, la ora 16.00, primul său magazin Pop-Up Store din Oltenia, în Mercur Center Craiova. Magazinul este situat la etajul 4 al centrului comercial, unde ocupă o suprafaţă generoasă de peste 600 mp, în care pasionaţii de shopping vor regăsi haine şi accesorii pentru femei, bărbaţi şi copii.

Brandul Koton este prezent în 30 de ţări, având deja o tradiție recunoscută internaţional. Casual, urban sau elegant, aşa pot fi descrise modelele pe care pasionaţii de shopping le vor găsi în magazinul Koton Pop-Up Store din Mercur Center.

 „ Am ales Mercur Center după o analiză atentă a pieţei”, spune Maria Hangiu, Deputy Country Manager Koton România.

La nivel internațional, Koton deține o rețea proprie de 515 magazine, fiind printre cei mai puternici retaileri pe piața de fashion.Mercur Center este cea mai nouă și modernă investiție de pe piața centrelor comerciale din Craiova, ce oferă pe o suprafaţă închiriabilă de peste 12.000 mp zeci de branduri naţionale şi internaţionale, decorațiuni și articole pentru casă, magazine de bijuterii, parfumuri și cosmetice, echipamente sportive, supermarket cu prețuri mici, food court, cinema multiplex, cafenele, magazine cu jucării, spații de joacă pentru copii, sală de fitness şi aerobic.

Mercur Center este un proiect dezvoltat de SIF Oltenia, în urma unei investiţii în modernizare de peste 12 milioane euro
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 30 Septembrie 2020, 02:03
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter