REAL ESTATE

Lituanienii de la Hanner au vandut anul trecut peste 100 de apartamente in ansamblul de la Parcul Tineretului

16 februarie 2016, ora 14:19 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
rander The Park 2.jpg
Dezvoltatorul lituanian Hanner anunță că vânzările din proiectul The Park Apartments, amplasat în apropierea Parcului Tineretului, au atins o valoare de aproximativ 10 milioane de euro în 2015.

Valoarea medie a unei tranzacții a fost de 85.000 de euro. Cele mai căutate unități au fost cele de trei și patru camere. Cea mai mare tranzacție înregistrată a fost în valoare de 155.000 euro, cu TVA inclus, iar cea mai mică de 59.000 euro.
 

Media vânzărilor lunare a înregistrat o creștere puternică în a doua parte a anului 2015, datorită unui proiect unic de branding pe piața locală, care a inclus un parteneriat strategic cu unele dintre cele mai importante echipe de arhitecți și designeri din România.

Aceștia au propus concepte diferite de amenajare, cu bugete rezonabile și realizate aproape exclusiv cu design românesc, care evidențiază atu-urile acestui proiect și valorile Hanner.În plus, clădirile THE PARK 2, 3 și 4 din proiect vor avea o altă arhitectură, dar și un proiect de peisagistică extrem de complex, pentru aproximativ 2.000 mp de spații verzi și de recreere.


„Clienții actuali provin majoritar din domenii tehnice, în special IT, și sunt foarte atenți la modul în care investesc sumele de care dispun. Designul ne-a ajutat în comunicarea stilului de viață promovat în The Park Apartments și a avantajelor proiectului”, declară Silviu Grigorescu, Country Manager Hanner România.

În prima parte a anului 2015 Hanner a finalizat vânzarea primului bloc din proiect. În prezent cea de a doua clădire se află aproape de stadiul de recepție, iar clienții sunt interesați să tranzacționeze și apartamente off-plan din clădirile THE PARK 3 și 4, pentru care s-au încheiat deja contracte.             

Hanner lucrează în paralel la cele 3 clădiri noi ale proiectului THE PARK Apartments. Data finală de livrarea a întregului proiect ar putea fi avansată cu un an dacă ritmul vânzărilor se va menține la acelați nivel, respectiv 2017.

The Park este un ansamblu rezidențial care va totaliza 430 de apartamente și care atrage investiții totale de circa 40 milioane de euro.
 
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 19 Ianuarie 2020, 04:52
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter