- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Lucrarile la proiectul rezidential Planorama vor fi repornite

29 Apr, 14:58 • Redactia DailyBusiness
Euro Habitat, dezvoltatorul proiectului imobilar Planorama, situat in cartierul Colentina, a semnat actul aditional care asigura finantarea necesara pentru reluarea lucrarilor, dupa ce au ajuns la un acord cu clientii privind renuntarea la penalitati.
Lucrarile la proiectul rezidential Planorama vor fi repornite

Suma urmeaza sa poata fi utilizata in cateva luni, timp in care investitorul va cofinanta proiectul din surse proprii.

Proiectul este format din 4 cladiri, primele 2 fiind deja in stadii avansate de finalizare. Primul turn, T3, a fost deja conectat la electricitate si s-au semnat contracte cu o serie de subcontractori pentru terminarea lucrarilor si predarea apartamentelor.

Predarea apartamentelor din T3 este prevazuta sa inceapa la sfarsitul lunii mai a acestui an si se va finaliza la sfarsitul lunii iulie.

In aceste saptamani se desfasoara licitatia pentru a alege contractorul pentru finalizarea celui de-al doilea turn, T4.

La sfarsitul anului 2009, BSR a fost ales si acceptat drept noul manager de proiect pentru Planorama, cu scopul de a identifica modalitatea in care dezvoltatorul poate finaliza proiectul inceput. Solutia propusa a inclus o cooperare intre investitor, banca finantatoare si clienti prin renuntarea din partea acestora din urma la penalitati si acceptarea noilor termene de livrare.