- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Negoita transforma 2 blocuri din Confort City, pentru a avea exclusiv apartamente cu 2 camere

19 Aug, 12:20 • cristina.mihai
Fratii Robert si Ionut Negoita au schimbat proiectul Confort City, transformand apartamentele cu 3 camere si garsonierele din 2 blocuri din proiectul rezidential Confort City in apartamente de 2 camere, pentru a se plia mai bine pe cererea existenta, a spus Ionut Negoita, pentru DailyBusiness.ro.
Negoita transforma 2 blocuri din Confort City, pentru a avea exclusiv apartamente cu 2 camere

Cele doua blocuri au 280 de locuinte, care in cateva luni dupa finalizarea procesului de recompartimentare vor cuprinde exclusiv unitati de 2 camere.

In prezent, cele doua blocuri cuprind circa 140 de apartamente de 2 camere, restul fiind garsoniere si 3 camere.

Preturile apartamentelor de 2 camere din cele 2 blocuri vor fi cuprinse intre 47.000 si 59.000 euro.

„Aveam un deficit de apartamente de 2 camere, pentru care era o cerere foarte mare, asa ca vom transforma un apartament de 3 camere si o garsoniera in 2 apartamente de 2 camere, iar garsonierele le vom mari putin si le vom face tot 2 camere”, a spus Ionut Negoita, care a adaugat ca a hotarat sa amane un nou proiect rezidential pe care planuia sa-l demareze luna aceasta cel putin cateva luni.

„Vroiam sa incep acest proiect tocmai ca urmare a deficitului de apartamente de 2 camere. Acum vom rezolva prin recompartimentare aceasta problema si proiectul va demara mai tarziu”, a adaugat Negoita.

Noul proiect va cuprinde in total 3.500 de unitati locative. Potrivit unor declaratii anterioare ale omului de afaceri, acest proiect ar fi urmat sa cuprinda intr-o prima faza 240 de unitati locative de 2 camere la un pret mediu de 60.000 euro, la o suprafata de 75 mp construiti.

Proiectul rezidential Confort City are peste 1.600 de unitati locative, din care jumatate au fost deja finalizate si peste 700 vandute.