REAL ESTATE

NEPI a cumpărat centrul comercial Auchan Titan

27 august 2015, ora 12:12 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
auchan.jpg
Dezvoltatorul imobiliar NEPI a cumpărat centrul comercial Auchan Titan, cu o suprafaţă de aproape 45.000 de metri pătraţi, de la companiile germane Aberdeen Asset Management Deutschland şi Degi Beteiligungs, într-o tranzacţie de 86 milioane euro, care include şi preluarea unor datorii.

Acordul de preluare a companiei Degi Titan, care deţine centrul comercial, a fost încheiat prin intermediul subsidiarelor Nepi Sixteen Real Estate Investment şi Nepi Bucharest Two, se arată într-un comunicat al companiei, citat de Mediafax.

Centrul comercial, cu o suprafaţă de 44.730 metri pătraţi, a fost dezvoltat în două etape. Prima faza a fost deschisă în 2007 şi a inclus un hypermarket Auchan şi o galerie comercială, iar ulterior proprietatea a fost extinsă şi reconfigurată în anul 2009 prin suplimentarea ofertei centrului cu noi magazine de îmbrăcăminte şi zona de divertisment.

Proprietatea include primul şi cel mai mare hypermarket Auchan din România şi conţine numeroase mărci internaţionale, precum Adidas, C&A, CCC, Deichmann, dm, Flanco, H&M, New Yorker, Takko cât şi un cinematograf cu şapte ecrane, se arată în comunicatul NEPI.Achiziţia a fost finalizată în 26 august, având 1 iulie ca dată efectivă din punct de vedere comercial.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 20 Octombrie 2020, 03:33
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter