REAL ESTATE, LIFESTYLE

Noi probleme la Mega Mall: Ce se intampla in centrul comercial dupa incendiul de sambata

24 iunie 2015, ora 14:59 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
megamall.jpg
Centrul comercial inaugurat de NEPI luna trecuta in cartierul bucurestean Pantelimon, desi nu era finalizat in totalitate, rezolva din mers unele probleme. Vezi ce se intampla mai nou in Mega Mall, dupa incendiul care a avut loc sambata.

Marti seara, in jurul orei 19:00, o alarma de incendiu a pornit in cadrul celui mai nou mall din Bucuresti, avertizand clientii sa se indrepte catre iesire, fara panica. Scarile rulante au fost oprite din functiune iar zeci de clienti aflati inauntru s-au deplasat catre iesire pentru a parasi centrul comercial.


Nu toti clientii au ales sa plece insa din mall. In vreme ce unii dintre cei aflati inauntru au ignorat mesajul, altii care abia au intrat nu au inteles ce se intampla.

Iritata de situatie, o vanzatoare din cadrul unui magazin de pe primul palier al mallului s-a adresat unui agent de paza, intrebandu-l despre ce e vorba. Acesta a informat-o ca este o alarma falsa."Iar este alarma falsa? In fiecare zi porneste acum? Ne speriati clientii, ar trebuie sa puneti un anunt prin care sa informati ca este falsa!", a spus nervoasa vanzatoarea.

Iar vorbele agentului de securitate s-au adeverit. La scurt timp dupa ce s-a oprit vuietul alarmei, in mall s-a auzit un anunt prin care s-au lamurit lucrurile. Mai exact, clientii au fost rugati sa nu ia in considerare anuntul anterior, precizandu-se ca a fost doar un exercitiu.


Sambata dimineata un incendiu a cuprins mobilerul dintr-un vestiar de la o sauna aflata la etajul superior al Mega Mall, care a ars fara flacara, dar a degajat fum, in timpul interventiei pompierilor nefiind necesara evacuarea persoanelor aflate in centrul comercial, potrivit Mediafax.

Intr-o informare transmisa de catre comunicatorii centrului comercial se arata ca sambata dimineata, in jurul orei 08.30, in sauna centrului de wellness World Class, aflat la nivelul 3 al centrului comercial Mega Mall, a avut loc un incendiu de mici dimensiuni care nu s-a propagat si a fost stins imediat, la ora producerii incidentului centrul comercial nefiind deschis publicului, singurele spatii care isi incepusera activitatea fiind hipermarketul si World Class.

Citeste si: Mega Mall te vrea atletic: Ce problema are acum cea mai noua atractie a Capitalei
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 28 Mai 2020, 03:52
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter