REAL ESTATE

Opus Land va dezvolta anul viitor 400 de locuinte si o biserica in Cosmopolis

15 decembrie 2014, ora 12:15 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
cosmopolis.jpg
Dezvoltatorul imobiliar cu capital turcesc Opus Land Development vrea sa inceapa anul viitor a patra faza, de 800 de locuinte, a complexului de locuinte Cosmopolis din Stefanesti, din care jumatate vor fi finalizate in 2015, dupa investitii de circa 18 milioane de euro.

"Va fi o faza distincta, separate de celelalte faze de un bulevard. Vom investi in continuare si in dezvoltarea infrastructurii din cadrul Cosmopolis. Spre exemplu, in acest moment lucram la o noua intrare in proiect si la largirea drumului de acces la patru benzi. Vom mari zona comerciala de la intrarea in proiect si vom mai construi alte cateva terenuri de sport. In plus, vom incepe si constructia unei biserici in colaborare cu Patriarhia Romana", a declarat pentru Mediafax Ahmet Buyukhanli, directorul executiv al Opus Land Development.  

Ansamblul Cosmopolis, amplasat in zona de nord-est a Bucurestiului, in apropiere de Soseaua de Centura, intre podurile din Pipera-Tunari si Andronache-Stefanestii de Jos, a ajuns la 1.650 de locuinte finalizate. Anul acesta au fost vandute 345 de locuinte, in crestere cu peste 30% fata de anul trecut.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 27 Septembrie 2020, 09:57
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter