- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

OTZ a inchiriat 5.000 mp de spatii logistice in Log Center Timisoara

02 Jul, 12:50 • Redactia DailyBusiness
OTZ Logistics Group, companie care ofera solutii integrate de logistica, a preluat in chirie 5.000 mp de spatii logistice si 500 mp de birouri in Log Center Timisoara, proiect dezvoltat de Eyemaxx Real Estate.
OTZ a inchiriat 5.000 mp de spatii logistice in Log Center Timisoara

Potrivit companiei CBRE|Eurisko, care a intermediat tranzactia, OTZ Logistic Group a perfectat precontracte si pentru alte spatii logistice din Brasov, Ploiesti, Cluj, Bacau, Constanta si Craiova.

Suprafata cumulata a proiectelor ce vor fi dezvoltate pana in 2010 de Eyemaxx Real Estate, sub numele de Log Center, se cifreaza la circa 500.000 metri patrati, a estimat Marian Orzu, manager of industrial department, CB Richard Ellis|Eurisko.

Log Center este o retea de centre logistice cu o investitie cumulata estimata la 500 milioane de euro. Primul proiect al companiei pe piata romaneasca, in valoare de circa 40 milioane de euro, este Log Center Timisoara, construit pe o suprafata de teren de 12 hectare. Spatiul de depozitare va fi de circa 51.000 metri patrati, in timp ce pentru zona de birouri au fost alocati 11.000 de metri patrati.

EyeMaxx Real Estate este un dezvoltator imobiliar activ international, concentrandu-se in principal pe Europa de Est. Sediul central al companiei, rezultat al fuziunii catorva companiii de dezvoltare, se gaseste in Viena. Reprezentantele companiei Eyemaxx Real Estate sunt prezente, de asemenea, in Bulgaria, Romania, Serbia, Slovacia, Cehia, Ungaria, Ucraina si Rusia.