REAL ESTATE

Ovidiu Sandor si NEPI demareaza a treia etapa la cel mai mare complex de birouri din Cluj

23 februarie 2016, ora 12:55 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
foto: Ivona Gal
foto: Ivona Gal
New Europe Property Investments (NEPI) şi antreprenorul Ovidiu Şandor anunţă demararea lucrărilor la etapa a treia şi ultima din cadrul celui mai mare complex de birouri din Cluj Napoca.

Lucrările de construcţie pentru etapa a III-a de dezvoltare au demarat în aceste zile, suprafaţa de 18.500 mp inchiriabili aferentă acestei faze urmând să fie finalizată în vara anului 2017, conform planului iniţial anunţat de dezvoltatori încă din anul 2012.  

Dezvoltarea are loc într-un context economic favorabil, în care Cluj-Napoca atrage și oferă în continuare oportunități de dezvoltare a afacerilor, în special în industria IT.

“Cu o suprafaţă închiriabilă de 59.185 mp, The Office este primul complex de birouri din Transilvania care respectă cu adevărat standardele internaționale pentru clasa A, în ceea ce privește conceptul, dimensiunea, calitatea, facilitățile, parcajele și eficiența energetică”, subliniază Ovidiu Şandor, co-dezvoltator al proiectului.
 Cei 21.273 mp închiriabili livraţi în luna mai 2014 cu ocazia dării în folosinţă a primei faze sunt ocupați în totalitate, în vreme ce suprafaţa de 19.412 mp aferenă celei de-a doua faze inaugurată în urmă cu două luni este închiriată în proporţie de 83%, purtându-se discuții avansate pe suprafețele rămase neocupate.

“În ceea ce priveşte a treia etapă, deşi lucrările abia încep, 30% din suprafeţele ce vor fi livrate la jumătatea anului viitor, sunt deja închiriate. În prezent, au loc discuţii avansate cu firme care doresc să se extindă dar şi cu multe companii noi.”, completează Lori Collin, Office Executive în cadrul NEPI.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 07 Iulie 2022, 11:01
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter