REAL ESTATE, TURISM

Paralela 45 vinde locuinte construite langa Lacul Snagov, cu preturi de la 55.000 euro

27 octombrie 2015, ora 12:24 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
lacsnagov.jpg
Paralela 45 anunță lansarea vânzărilor la proiectul imobiliar Club Lac Snagov realizat pe Lacul Snagov, cu deschidere la lac și format din trei blocuri de locuințe.

Având în total 75 de apartamente, Club Lac Snagov este singurul proiect de apartamente pe lac, cu un regim de înălțime P+3E+4E retras.   

"În ultimii 10 ani am construit 180 de apartamente în Neptun și 50 de apartamente la Predeal, iar în urma unei analize, am constatat că nu există niciun proiect de apartamente pe Lacul Snagov. Astăzi, aproape nimeni nu mai cumpără vile pe Lacul Snagov fiindcă sunt foarte scumpe și este costisitor să le întreții. În cazul apartamentelor, închizi ușa cu cheia și pleci fără nicio grijă", a declarat Alin Burcea, președintele companiei.   

Proiectul este localizat în satul Siliștea Snagovului, pe un teren de 7000 de metri pătrați, lângă Palatul Snagov și la 300 de metri de Mănăstirea Snagov.Locul este accesibil atât de pe DN1 – aproximativ 4,5 kilometri, cât și de pe noua autostradă București – Ploiești, aflată la 4 kilometri distanță de proiectul imobiliar. Accesul în zonă se poate face și prin pădure, evitându-se drumurile rurale.   

Confortabil, aerisit și cu o poziționare perfectă, în mijlocul unei oaze de liniște și verdeață, ansamblul format din 3 spații locative dispune de numeroase spații verzi, de loc de joacă pentru cei mici, spațiu de socializare și relaxare, în care locatarii se pot întâlni pentru discuții, petreceri, club în interior, piscină închisă utilizabilă tot timpul anului, terasă exterioară amenajată.

Facilitățile exterioare adaugă o serie de puncte forțe, precum accesul direct pe Lacul Snagov, debarcader, ponton pietonal cu locuri aferente pentru bărci, teren de tenis, loc pentru plajă.  

Prețul apartamentelor pornește de la 55.000 de euro. Suprafețele locuintelor variaza intre 37 mp pentru o garsonieră, până la 117 mp + terasă pentru un apartament de 4 camere.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 02 Iulie 2022, 13:55
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter