REAL ESTATE

Parcul Vitantis din Bucuresti a fost vandut cu peste 20 milioane de euro

08 august 2014, ora 14:03 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
vitantis.jpg
Equest Balkan Properties a vandut parcul commercial de 36.000 de metri patrati Vitantis Shopping Center, de langa targul de masini Vitan din Bucuresti, companiei Revetas Capital, specializata in achizitia de proiecte cu dificultati financiare, intr-o tranzactie care a presupus preluarea unor datorii de peste 20 milioane euro.

"Tranzactia a constat intr-un transfer de datorii si s-a incheiat la finele lunii iunie", au declarat reprezentantii Revetas Capital, citati de Mediafax.

Potrivit unor surse din piata imobiliara, compania ar fi preluat datorii de peste 20 de milioane de euro, in timp ce in cel mai raport de piata realizat de firma JLL se precizeaza ca tranzactia s-a ridicat la 26 milioane de euro.

Tranzactia a fost realizata prin Revetas Fund I, care ajunge astfel sa detina 15 proiecte cu peste 152.000 metri patrati in Europa Centrala si de Est."Aceasta este prima din mai multe achizitii pe care le avem planificate sa le facem in Romania. Revetas Fund I va investi in repozitionarea si rebranduirea Vitantis, care a fost deschis in 2008. Strategia este sa realizam un centru comercial de dimensiuni mari, care sa se adreseze familiilor, dar si celor care lucreaza in aceasta parte a Bucurestiului", a declarat Radu Boitan, senior investment director in cadrul Revetas.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Articole similare
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 09 August 2022, 16:32
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter