REAL ESTATE

ParkLake Plaza, pre-inchiriat 50% inainte de debutul constructiei

25 octombrie 2011, ora 17:40, autor(i): Cristina Mihai   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
ParkLake Plaza vis 3.jpg
Centrul comercial ParkLake Plaza, proiect care a demarat saptamana aceasta lucrarile preliminarii de constructie, este preinchiriat in proportie de 50%, au spus oficialii mall-ului pentru DailyBusiness.ro.
Reprezentantii Caelum Deevelopment, dezvoltatorul proiectului, au adaugat ca poarta negocieri pentru inca 20% din suprafata. Legat de parteneriatul cu Sonae Sierra, companie impreuna cu care Caelum urma sa dezvolte acest proiect, oficialii companiei au spus ca se poarta inca negocieri. á á

Caelum Development a desemnat companiile Apolodor si Edrasis ľ C. Psallidas pentru a efectua lucrarile de excavare si respectiv lucrarile preliminarii de fundatii speciale.

Caelum a anuntat ca va numi un contractor general care va prelua si continua lucrarile incepute. Apolodor a inceput lucrarile pe 25 octombrie 2011. á á

Proiectul, ale carui lucrari sunt estimate sa dureze 2 ani si jumatate, va cuprinde aproximativ 200 magazine pe o suprafata inchiriabila de 67.000 metri patrati. In total, investitia se cifreaza la circa 250 milioane euro.áOficialii Caelum nu au facut nicio declaratie legata de finantarea acestei constructii. Anterior, acestia au spus ca negociaza cu mai multe banci obtinerea unui credit de peste 100 mil. euro.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Bogdan a spus:
26/10/2011 09:50
Un nou mall, mai multi tigani si smecherasi in zona, sa nu mai spunem de mizerie si mirosuri. Sper ca macar locurile de parcare din zona sa nu dispara.
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 25 Noiembrie 2020, 04:54
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter