REAL ESTATE

Ploaia dizolva mediul de business: Tavanul complexului Iulius Mall din Timisoara s-a prabusit

08 iulie 2010, ora 13:46, autor(i): Ileana Ionescu 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
sursa foto: Realitatea
sursa foto: Realitatea
Tavanul centrului comercial Iulius Mall din Timisoara s-a prabusit joi in jurul orei 11:00. Cauza acestui incident se presupune a fi ploile din ultima perioada care au produs infiltratii.
Tavanul prabusit se afla la ultimul etaj al mall-ului.

In locul unde s-a produs incidentul se aflau in jur de 10 persoane, potrivit declaratiilor unui martor, facute la Realitatea TV. Niciuna dintre acestea nu a fost ranita.

Reprezentantii mall-ului au spus, pentru DailyBusiness.ro, ca este inca devreme pentru evaluarea pagubelor. Momentan se lucreaza pentru refacerea zonei."Precipitatiile care au persistat in ultima perioada in Timisoara au cauzat infiltrarea apei pe o mica portiune in plafonul fals (gips-carton) de la etajul centrului comercial. Perimetrul a fost imediat delimitat, iar echipele tehnice remediaza defectiunea. Nici o persoana nu a fost afectata, iar traficul in mall se desfasoara normal", au declarat reprezentantii Iulius Mall Timisoara.

In luna mai a acestui an, compania Iulius Group, care detine in tara centrele comerciale Iulius Mall, a avut o problema similara cu o mica parte din tavanul mall-ul din Cluj, care s-a prabusit din cauza ploii torentiale de la acea data.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 26 Mai 2020, 03:13
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter