REAL ESTATE

Policolor vinde catre un investitor imobiliar terenul de 13,9 ha din Theodor Pallady

26 septembrie 2014, ora 13:30 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
deal.jpg
Policolor va vinde catre un dezvoltator imobiliar terenul aferent platformei industriale pe care o detine in Bucuresti, amplasata in Bulevardul Theodor Pallady, facilitatile de productie si activitatile administrative urmand sa fie relocate in zona de vest a Capitalei.

"Policolor a agreat vanzarea terenului din Theodor Pallady, aflat in proprietatea sa, catre un dezvoltator imobiliar. Vanzarea efectiva se va derula pe parcursul a trei ani, perioada in care fabrica Policolor va continua sa functioneze in actuala locatie. Fondurile rezultate in urma acestei tranzactii, cu implementare pe termen mediu, urmeaza sa fie directionate catre dezvoltarea unei noi platforme, proiect pe care Policolor intentioneaza sa il demareze. Platforma prevede si constructia unei noi fabrici de productie de vopsele, pentru care se asteapta deja avizele pentru demararea lucrarilor", a declarat Marius Vacaroiu, CEO Policolor-Orgachim.

Eliberarea terenului din Theodor Pallady, in suprafata de 13,9 hectare, se va face in trei etape. Prima suprafata va fi eliberata pana la finalul acestui an, urmand apoi ca in cursul anului viitor un al doilea lot sa fie eliberat. Cel de-al treilea lot din platforma industriala Policolor va fi eliberat in anul 2017, moment la care productia si activitatile administrative ale companiei vor fi deja relocate pe noua platorma din vestul Bucurestiului, transmite Mediafax.

Grupul Policolor - Orgachim opereaza doua mari unitati de productie, in Romania si Bulgaria, si este controlata de fondul de investitii RC2.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 28 Mai 2020, 04:11
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter