REAL ESTATE

Portland Trust a cumparat un teren de 4 hectare in Floreasca pentru un nou proiect de birouri

22 august 2014, ora 10:58 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
FP_048.jpg
Portland Trust /ARES Management a achizitionat 4 hectare de teren in partea de centru-nord a Bucurestiului, pentru a dezvolta un nou proiect de birouri.

ôAcesta este cel de-al cincilea nostru proiect de birouri in Bucuresti. Intentionam sa capitalizam in continuare aspecte precum tehnologiile inovative de economisire a energiei, pentru a atrage chiriasi preocupati de optimizarea costurilor si a consumului de energieö, a declarat Robert Neale, director general al Portland Trust.

Vanzatorul terenului a fost Nusco Group, iar consultantul imobiliar al tranzactiei a fost Ionut Petcu, Head of Land - The Advisers/Knight Frank. Theodor McCann, partener al companiei Constantinovici, McCann si Asociatii, a asigurat consultanta juridica.

Compania Portland Trust a construit in Bucuresti circa 120.000 mp de spatii de birouri: Opera Center (livrat in doua faze: in 2001 si 2002), Bucharest Business Park (2006), Floreasca 169A (2009) si cladirea de succes Floreasca Park (2013).Anul acesta, Portland Trust a finalizat inchiriereaácelui mai recent proiect al sau, Floreasca Park (37.500 mp GLA), prin agentului sau exclusiv The Advisers/Knight Frank, in cateva luni de la livrarea proiectului pe piata. Portland Trust are birouri in Praga si Bucuresti.

Pana in prezent, Portland Trust a finalizat un total de peste 430.000 mp de spatiu inchiriabil de cladiri noi.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 29 Mai 2022, 06:12
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter