REAL ESTATE

Premier Estate Management a intermediat de 3 ori mai multe tranzactii cu apartamente in 2015

13 ianuarie 2016, ora 14:30 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
foto_Andreea Comsa.jpg
Premier Estate Management a intermediat in 2015 vanzari de peste 24 milioane euro prin cele 5 proiecte gestionate in exclusivitate. In total au fost vândute circa 450 de apartamente, de 3 ori mai multe comparativ cu 2014.

Premier Estate Management este unul din principalii jucatori pe segmentul de real estate rezidential, cu un portofoliu deaproape 1.500 de apartamente in valoare de peste 150 de milioane de euro.  

Printre cele mai importante realizari ale companiei in 2015, se numara:
-          Reprezentarea in exlusivitate a proiectului Cartierul Solar, primul ansamblu rezidential cu energie regenerabila din Romania, care presupune o investitie totala de 45 milioane euro si are peste 1.000 de apartmente; -          Preluarea exclusiva a vanzarilor apartamentelor din cadrul ansamblului Pallady Towers, in valoare de 5,9 milioane Euro;
-          Inregistrarea unui nou record de vanzari in Citadella Titan in sezonul verii, de peste 2,5 milioane de euro; -          Iesirea din insolventa a complexului Asmita Gardens si inregistrarea unui record de vanzari de 2,5 milioane euro in 2015 in luna octombrie;
-          Dezvoltarea departamentului de consultanta in investitii, ce are ca obiective elaborarea de planuri de business pentru investitorii care prospecteaza piata rezidentiala, intreprinderea de studii de fezabilitate, realizarea negocierilor pentru clientii corporate si inlesnirea accesului la finantare pentru achizitiile de teren si pentru dezvoltarea de proiecte.  

„Anul 2015 a fost extrem de dinamic, cu proiecte si oferte atractive, lucru care s-a reflectat in cele din urma in vanzari. Ne putem lauda cu cresteri semnificative ale vanzarilor in toate proiectele gestionate, de la cele de lux si middle, la proiecte de Prima Casa si TVA 5%. Anul 2016 are toate premisele sa reprezinte un an in care vom vedea mai multe investitii rezidentiale, iar per total, estimam cresteri de pana la 50% ale unitatilor vandute”, a declarat Andreea Comsa (foto), managing director Premier Estate Management.  Compania detine in portofoliu apartamente si vile pentru clienti cu cerinte si bugete variate, de la apartamente de nivel middle si lux in complexuri exclusiviste precum Ibiza Sol, Asmita Gardens, apartamente in ansambluri rezidentiale noi si inovative – Cartierul Solar, si pana la locuinte cu preturi mai accesibile in diverse cartiere din capitala. 

Valoarea minima a unui apartament este de 28.900 euro, pentru un studio de 41mp in Cartierul Solar, iar valoarea maxima este de 145.000 Euro pentru un apartament cu 4 camere, 163 mp, in complexul exclusivist Ibiza Sol din Pipera.

In portofoliul Premier Estate Management se regasesc si oferte de lux, precum ar fi cele apartinand ansamblului 49Gafencu; acesta este alcatuit din apartamente cu 2, 3, 4 si 5 camere, ce au un pret de vanzare mediu de 110.000 Euro pentru apartamentele cu 2 camere si de 365.000 euro pentru apartamentele cu 4 camere si pot sa ajunga pana la sume de peste 600.000 euro pentru cele de 5 camere.

Pentru proiectele din portofoliu, Premier Estate Management ofera clientilor sai posibilitati de finantare de la credit bancar cu dobanzi preferentiale sau programul Prima Casa, pana la rate la dezvoltator cu avans 0.  

In 2015, cele mai cautate apartamente au fost cele cu 2 camere, urmate de cele cu 3 camere, iar modalitatea preferata de plata a fost creditul Prima Casa, in proportie de aproximativ 42%.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 07 Iulie 2022, 01:53
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter