REAL ESTATE

Prima cladire din Hermes Business Campus, gata in martie. Xerox, Litera si Fribourg Capital, printre chiriasi

19 februarie 2014, ora 12:41, autor(i): Andra Troasca 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Hermes BC.jpg
Prima cladire din cele trei din cadrul Hermes Business Campus (foto), parcul de birouri dezvoltat de Atenor Group in Bucuresti, va fi livrata pana la sfarsitul lunii martie, a anuntat miercuri Colliers International, compania care a preluat de curand administrarea ansamblului.

Acesta este cel mai mare proiect de birouri sub administrarea Colliers International in Romania. Situat in centrul noului district de afaceri al Capitalei, pe Bulevardul Dimitrie Pompei si in apropiere de bulevardul Barbu Vacarescu, ansamblul Hermes Business Campus cuprinde trei cladiri de birouri de clasa A cu o suprafata inchiriabila totala de 78.000 mp.á

Ansamblul a fost planificat si dezvoltat in mai multe etape consecutive, astfel: prima cladire, aflata in stadiu avansat de construire, va fi livrata pana la finele lunii martie 2014, urmand ca dezvoltatorul sa demareze imediat lucrarile la cea de-a doua cladire.

La finalizarea sa, prima cladire a ansamblului Hermes BC va gazdui chiriasi din segmentul corporate si institutional, cum ar fi XEROX, Ambasada Olandei din Bucuresti, Grupul Editorial Litera, Fribourg Capital, Bunt Studio si Universal Online Promotion.

In calitate de property manager, Colliers este responsabil de relatia cu chiriasii, subcontractarea serviciilor, controlul bugetului operational, mentinerea si imbunatatirea performantei generale a activelor, precum si de serviciile financiare si de raportarea catre proprietar.Divizia de Real Estate Management Services din cadrul Colliers International ofera servicii personalizate de administrare pentru proprietarii de cladiri de birouri, spatii de retail sau industriale. Echipa asista in prezent 13 proiecte in Romania si peste 20 proiecte in Europa Centrala si de Est.

Colliers International este unul dintre liderii globali in domeniul consultantei imobiliare, cu mai mult de 13.500 specialisti care lucreaza in 482 de birouri din 62 de tari.

Atenor Group (ro.atenor.be) este o societate de dezvoltare imobiliara specializata in proiecte urbane de mare anvergura ľ birouri, ansambluri mixte si rezidentiale. Detinand o expertiza variata, societatea proiecteaza si construieste proiecte in Belgia si in strainatate.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 13 Iulie 2020, 19:40
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter