- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Prima faza a unui cartier din comuna 1 Decembrie, rezervata si contractata 15%

04 Nov, 10:47 • cristina.mihai
Prima faza a unui proiect de rezidential de 4.000 de locuinte din comuna 1 Decembrie, din sudul Capitalei, a fost rezervata si contractata in proportie de circa 15%, au spus reprezentanti Esop, agent de vanzare al proiectului, pentru DailyBusiness.ro.
Prima faza a unui cartier din comuna 1 Decembrie, rezervata si contractata 15%

Pana in prezent, din prima faza, care va cuprinde 300 de case, 10 locuinte au fost precontractate si 34 rezervate, in conditiile in care de la lansarea proiectului (in vara) auavut loc peste 600 de vizionari, au precizat reprezentantii Esop.

Preturile sunt cuprinse intre 135.000 si 155.000 euro cu TVA inclus.

Ce categorii de clienti au vizionat locuintele si ce bugete au acestia? In general, persoane cu varsta cuprinsa intre 25 si 35 ani, casatoriti, fara copii, cu un venit lunar cuprins intre 2.000 si 4.000 lei. Majoritatea celor care s-au interesat de o locuinta in acest proiect au deja in proprietate un apartament de 2 sau 3 camere.

Acestia ar fi dispusi sa plateasca intre 100.000 si 150.000 euro, prin credit bancar, au spus reprezentantii dezvoltatorului, compania Green City Construct, care a facut un sondaj printre cei interesati de aceste locuinte la vizionari sau targuri imobiliare.

Proiectul, denumit Green City, va fi finalizat in 5 ani, iar constructia va fi demarata pe etape. Prima faza va cuprinde 300 case cuplate cate 4, structurate pe parter si 1 etaj, potrivit datelor de pe site-urile agentiilor imobiliare care vand proiectul.

Terenul pe care este amplasat proiectul are peste 100 de hectare. Pe langa cele 4.000 de locuinte, vor mai fi construite printre altele si o gradinita, o policlinica, o sala de spectacole, o scoala, o biserica si un restaurant. Complexul va cuprinde si un hotel, un lac artificial, piscina acoperita si un club.

Compania Green City Contruct este detinuta in proportie de 99,9% de societatea Valahorum SRL, controlata indirect de omul de afaceri Dumitru Bucsaru, proprietarul clubului de fotbal Unirea Urziceni. Potrivit datelor de la Registrul Comertului, compania Valahorum este detinuta in proportie de 100% de Iuliana Zenaida Bucsaru, fiica omului de afaceri.