REAL ESTATE

Primaria Capitalei vrea sa cumpere un imobil pentru birouri de circa 10 mil. euro

31 mai 2007, ora 12:37 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Investitia vizeaza amenajarea de birouri unde vor functiona directiile subordonate CGMB
Investitia vizeaza amenajarea de birouri unde vor functiona directiile subordonate CGMB
Primaria Capitalei intentioneaza sa cumpere un imobil, in valoare de 9,5 mil. euro, de pe piata libera pentru a amenaja birouri, potrivit unor proiecte elaborate de Municipalitate.
Potrivit proiectelor elaborate de Primaria Capitalei, care vor fi supuse spre aprobare in sedinta de joi, institutia intentioneaza sa cumpere, contra sumei de 12,6 mil. euro, patru imobile unde urmeaza sa fie amenajate birouri, gradinite sau locuinte, relateaza NewsIn.

9,5 mil. euro ar urma sa fie cheltuiti pentru cumpararea unui imobil situat in Strada Doamnei nr.2, pentru a construi birouri unde ar urma sa functioneze directiile si administratiile din subordinea CGMB, cat si pentru amenajarea unor locuinte sau a unui hotel.

De asemenea, in scopul amenajarii de locuinte si birouri, municipalitatea doreste sa achizitioneze alte doua imobile situate pe strada Coltei, contra sumei de 575.000 de euro, iar celalalt pe strada Franceza, cu 600.000 de euro.Primaria ar putea sa cumpere un imobil pe strada Radu Calomfirescu, contra sumei de doua milioane de euro, unde ar urma sa fie amenajata o gradinita.

Tot in sedinta de joi, consilierii municipali vor decide daca Primaria Capitalei va achizitiona sediul UNITER, situat in strada George Enescu, numerele 2-4, pentru care va plati alte 3,8 mil. euro.

Actualul sediu al UNITER a fost retrocedat fostului proprietar inca din 2006.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 18 August 2022, 20:00
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter