REAL ESTATE

Primaria Cluj Napoca a aprobat 3 proiecte imobiliare de 1,5 mld. euro

18 ianuarie 2008, ora 10:55   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
promedie.jpg
Comisia de urbanism din cadrul Primariei Cluj-Napoca a aprobat joi trei proiecte imobiliare, ale caror investitii cumulate se ridica la 1,5 miliard euro.
Primul proiect, care apartine companiei Sigma Centre Development, consta in construirea a doua blocuri-turn de cate 35 de etaje, in cartierul Zorilor. Clubul Obsesion, care era amplasat pe terenul destinat acestei constructii, va fi reamplasat intr-unul din turnuri.

Cele doua constructii vor avea 120.000 metri patrati suprafata construita si vor include spatii comerciale, galerii, birouri, un hotel de 5 stele si apartamente de lux. Termenul de executie este de 4 ani, informeaza NewsIn.

Companiei Imo Invest SRL i-a fost aprobat un proiect, ce vizeaza contructia unui centru financiar bancar, amplasat in Piata Mihai Viteaza.Cel de-al treilea proiect este o cladire de 25 de etaje, amplasata pe Calea Floresti, investitie a Imperial Development, in valoare de 17 milioane euro. Proiectul include spatii comeriale, birouri, apartamente si un hotel, pe o suprafata totala de 2.000 metri patrati.

Doua dintre proiectele mentionate au nevoie de avizul Autoritatilor Aeronautice Civila din Romania.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Pavel Kinezu a spus:
27/01/2008 02:16
Se misca si Clujul acuma ca l-au scos afara pe Funar Baci. 12 ani Clujul a fost in hibernare (tot ce se facea erau banci tricolore).
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 22 Octombrie 2021, 13:37
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter