REAL ESTATE

Primele apartamente verzi din Romania au fost inaugurate joi

12 decembrie 2019, ora 14:52 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
_RGC8806-min 2.jpg
Compania Ecovillas anunță finalizarea primelor 44 de apartamente verzi din România pe care le construiesc în proiectul rezidențial LOFT green apartaments, cu o valoare totală a investiției de 10 milioane de euro.

Locuințele sunt încălzite/răcite cu pompe de căldură geotermice, o tehnologie importată din Suedia, ce respectă normele europene pentru reducerea poluării cu locuințele.

Pompele de căldură sunt printre cele mai eficiente sisteme de încălzire, fiind o tehnologie capabilă să atingă cea mai înaltă clasă energetică A+++.” (Gabriel Focșeneanu – manager proiect LOFT green apartaments)

Apartamentele nu poluează, au zero emisii de carbon, fiind în întregime prietenoase cu mediul înconjurător

Complexul este în întregime ecofriendly, nu este racordat la gaze și are 100% energie regenerabilă. De asemenea, locuințele au costuri mai mici cu 90% la încălzire și răcire față de un apartament standard. Arhitectura blocurilor este bioclimatică, fiind construite la standard de casă pasivă, cu o izolație foarte bună, geamuri speciale, pentru a reduce la zero pierderile de căldură din locuințe. Astfel, încălzirea într-o lună de iarnă nu depășește 1 leu/metrul pătrat.„Proiectul LOFT green apartments este un concept unic în România, pe care îl dezvoltăm în Mogoșoaia. Am ales această locație pentru a putea oferi clienților locuințe de calitate, cu tehnologii inovative, dar cu prețuri comparabile cu apartamentele din București.” (Gabriel Focșeneanu – manager proiect LOFT green apartaments) 

Prețurile pentru o garsonieră pornesc de la 43.000 de euro + tva 5%, iar un apartament cu 3 camere se vinde cu 79.000 euro + tva 5%. Primul bloc de patru etaje este gata, în prezent se lucrează la cel de-al doilea. Complexul are în total 3 blocuri cu 154 de apartamente diferite.
Design interior în stil soft loft, aliniat tendințelor europene în materie de design

Designul interior al apartamentelor este unul de tip loft, ce îmbină elemente precum cărămida și betonul cu finisaje interioare de calitate.

Compania EcoVillas a mai construit în trecut alte 32 de case pasive pe care le-a livrat în anul 2016, folosind același sistem de încălzire cu pompe de căldură geotermice. În prezent, pe lângă complexul LOFT green apartaments, EcoVillas dezvoltă un alt proiect de case, tot în Mogoșoaia.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 29 Mai 2022, 04:51
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter