REAL ESTATE

Program educațional american pentru agenți imobiliari romani

21 decembrie 2015, ora 11:22 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
imobiliare.jpg
Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România (APAIR), în parteneriat cu National Association of Realtors (NAR), anunță lansarea unui program educațional adresat pieței locale de servicii imobiliare.

România este unul dintre primele state din UE selectat de NAR unde se implică specialiști imobiliari americani.

Prima serie de programe s-a desfășurat în perioada 12 – 15 decembrie, în București, și a vizat atât cursuri specializate pentru serviciile de reprezentare a vânzătorului, cât și pentru cele de reprezentare a cumpărătorului.

Peste 100 de agenți imobiliari au acumulat informații pentru deservirea vânzătorilor și respectiv a cumpărătorilor de locuințe.NAR, una dintre cele mai puternice instituții din SUA, cu peste 1.200.000 de membri, susține dezvoltarea serviciilor imobiliare profesionale, prin respectarea unui cod etic specific și a principiului de reprezentare a clienților.

Astfel, dacă avocatul este un reprezentant legal, agentul imobiliar este un reprezentant comercial. Agentul imobiliar – Realtor-ul, asa cum este denumit un membru NAR și APAIR - cunoaște piața și deține instrumentele și cunoștințele necesare pentru a apăra cu strictețe interesele clientului care l-a angajat.

Cu scopul de auto-reglementare, după modelul american, în luna septembrie APAIR a înființat și două comisii în cadrul asociației: Comisia de Reclamații și Comisia de Etică și Standarde Profesionale.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 26 Mai 2020, 00:04
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter