- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Proiect rezidential de cateva zeci de milioane de euro in Sinaia

07 Oct, 00:01 • cristina.mihai
Compania Partener Group Invest a demarat constructia unui ansamblu rezidential cu 254 de locuinte vizavi de hotelul Mara din Sinaia, au anuntat reprezentantii companiei imobiliare Euroest, promotorii proiectului.
Proiect rezidential de cateva zeci de milioane de euro in Sinaia

Reprezentantii dezvoltatorului nu au dorit sa faca publica investitia sau valoarea de piata a acestui proiect. Analistii imobiliari l-au evaluat insa, pentru DailyBusiness.ro, la cateva zeci de mil. euro.

Proiectul rezidential, denumit Colina Marei, va fi construit in 2 faze. Prima faza a demarat luna trecuta si va fi finalizata in decembrie 2009, urmand sa cuprinda 137 de unitati locative. Cea de-a doua faza a proiectului are ca termen de predare decembrie 2010.

Locuintele au suprafete cuprinse intre 37 si 120 metri patrati utili, iar preturile sunt cuprinse intre 53.000 si 220.000 eurp plus TVA.

Proiectul este finantat de BCR Leasing, iar antreprenorul general este firma Marami Construct.

Sinaia este una dintre cele mai dinamice zone montane in ceea ce priveste dezvoltartile rezidentiale. Pe langa acest proiect, in Sinaia se mai construieste proiectul Colina Florilor si Belleview, printre altele.