REAL ESTATE

Promenada Mall Focșani devine Focșani Mall

04 august 2015, ora 17:46 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Exterior Focsani Mall.jpg
Proprietarii Promenada Mall Focșani continuă investițiile. Începând cu 1 august, Promenada Mall Focșani devine Focșani Mall. Noul nume este completat de un nou slogan și un nou logo. Investiția în rebranding a fost de 50.000 euro.

De la deschiderea din luna decembrie 2014 a Cinematografului Colours și a zonei de restaurante, cu o investiție de 700.000 de euro, traficul centrului comercial a crescut cu 60%, atingând peste 15.000 de vizitatori pe zi.

Întreaga investiție in rebranding s-a ridicat la suma de 50.000 euro și reprezintă creația identității vizuale și a sloganului și modificarea acestora pe toate materialele de comunicare cu clienții (reclama luminoasă de pe mall, materiale publicitare, materiale de identificare folosite în mall, etc). 

Centrul Comercial Promenada Mall a fost inaugurat în septembrie 2008, fiind cel mai mare centru comercial din Focşani, cu o suprafaţă închiriabilă de 45.000 mp. și 1.250 de locuri de parcare. Complexul, închiriat în proporţie de peste 90%, include o mare varietate de branduri precum Carrefour, Brico Depot, Cinema Colours, C&A, New Yorker, Deichmann, Orsay, Intersport, Altex, Marionnaud, Steilmann, Domo, Kendra, B&B, Benvenuti, Spartan.Focşani Mall este administrat de Resolute Lar România, ce activează pe piata locala de peste 6 ani.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 06 Martie 2021, 04:23
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter