- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Proprietati din Romania in valoare de peste 87 mil. euro, scoase la vanzare pe site-ul Financial Times

09 Dec, 18:47 • elena.olteanu
Un proiect imobiliar din Mogosoaia, cu 400 de unitati locative, hoteluri pe litoral sau in Poiana Brasov, sunt doar cateva dintre proprietatile imobiliare din Romania, in valoare totala de peste 87 mil. euro, scoase la vanzare in renumitul ziar economic Financial Times.
Proprietati din Romania in valoare de peste 87 mil. euro, scoase la vanzare pe site-ul Financial Times

„Esplanada Primaverii Residential”, proiectul imobiliar din Mogosoaia, Bucuresti, este scos la vanzare pentru suma de 38 milioane euro.

Anuntul de vanzare de pe Financial Times mai precizeaza ca proiectul este format din 27 de blocuri, suprafata construibila de 40.000 mp. „Daca s-ar vinde separat, fiecare locuinta in parte, s-ar incasa in total 200 mil. euro”, se mai specifica in anunt.

Un alt exemplu este un hotel de 4 stele din Poiana Brasov, de vanzare pentru suma de 3,9 mil. euro. Hotelul este construit in 2008 si este alcatuit din 20 de camere, plus un restaurant cu o capacitate de 80 de locuri.

In fiecare anunt se precizeaza pretul de vanzare al proprietatii, plus TVA-ul de 19%, dar si cateva detalii despre localitatea unde este amplasata fiecare proprietate. Spre exemplu, Poiana Brasov este prezentata ca cea mai populara destinatie de schi din Romania, una din cele mai cautate atat de turisti romani, cat si de cei din Italia, Franta, Germania sau Elvetia.

Sambata de Sus este o alta localitate din Romania unde s-ar mai putea realiza o tranzactie imobiliara prin intermediul Financial Times. Aici este de vanzare un hotel de 3 stele, cu o capacitate de 35 de camere, pentru suma de 3,6 mil. euro.

Anunturile sunt publicate in sectiunea Businesses For Sale a site-ului publicatiei britanice.