REAL ESTATE

Record pe piața de birouri: Contract de închiriere pe 19 ani în Novo Park

27 ianuarie 2016, ora 10:22 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Novo Park.jpg
Compania Infineon Technologies România, subsidiara locală a producătorului german de semiconductoare, a semnat pentru încă șapte ani cu parcul de birouri Novo Park deținut de Genesis Development, ajungând la o durată record a contractului de închiriere care totalizează 19 ani.

Contractul de prelungire s-a semnat cu doi ani înainte de expirarea acordului anterior și este valabil până în 2024. 

Infineon Technologies România este prezentă în România din anul 2005, când a închiriat o suprafață de 2.300 de metri pătrați în parcul de birouri Novo Park, situat în nordul Capitalei.

După prelungiri repetate, prin acest contract compania se extinde cu încă 1.550 de metri pătrați, ajungând la 7.500 de metri pătrați și ocupând în totalitate clădirea BC din cadrul Novo Park.„Infineon Technologies România a investit peste 100 de milioane euro pe piața locală, începând din 2005, anul în care Centrul de Cercetare și Dezvoltare a fost înființat”, a declarat Jihad Haidar, Vice President și Managing Director Infineon Technologies România.

„Infineon România a crescut constant pe parcursul primilor 10 ani și are astăzi o echipă de peste 300 de ingineri care dezvoltă semiconductoare și sisteme inovatoare la nivel mondial. Suntem încrezători în viitorul nostru în România”, a explicat Jihad Haidar.  


Infineon Technologies s-a stabilit în România în luna aprilie a anului 2005, ca subsidiară a companiei Infineon Technologies Austria AG, parte a Infineon Technologies AG group.

Centrul de cercetare și dezvoltare Infineon România dezvoltă circuite electrice integrate, senzori pentru aplicații în industria componentelor auto și cea industrială, precum și sisteme de control pentru cipuri și alte produse de securitate.


Liviu Tudor
Liviu Tudor

„După recordul înregistrat cu Hewlett-Packard care totalizează 18 ani de contract alături de Novo Park, am avut ocazia de a ne autodepăși și de a stabili un nou record de piață, 19 ani de parteneriat cu Infineon Technologies România”, a declarat Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Development.

Novo Park este format din șapte clădiri de birouri, cu o suprafață de aproximativ 75.000 de metri pătrați închiriabili.

Complexul de birouri a obținut certificarea BREEAM, cea mai relevantă acreditare la nivel global în ceea ce privește clădirile verzi.
Printre chiriașii Novo Park se numără: Hewlett-Packard (HP), Garanti Bank, Ringier, Sodexo, Yokagawa, Luxoft și UniCredit.

Genesis Development este o companie de dezvoltare imobiliară cu o experiență de peste 16 ani pe piața locală. Compania a dezvoltat parcurile de birouri West Gate și Novo Park, care totalizează circa 150.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasa A.

Genesis Development este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus privat din România,
West Gate Studios, care cuprinde 925 de garsoniere și apartamente destinate închirierii. Investițiile realizate de Genesis Development în România se ridică la 300 de milioane de euro.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 26 Mai 2022, 07:04
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter