REAL ESTATE, CARIERE

Sefa de marketing a Colliers isi infiinteaza propria afacere

28 februarie 2015, ora 10:36 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
daniela.penescu_lthumb.jpg
Daniela Penescu, coordonator de marketing al Colliers Romania, paraseste compania pentru a-si lansa propria afacere.

"Incepand din aceasta saptamana, traseul meu profesional ia o turnura noua, mult mai aventuroasa si, sper eu, si mai frumoasa ca pana acum:) Dupa 10 ani de experienta pe ambele baricade ale comunicarii, atat in calitate de jurnalist, cat si ca om de marketing si comunicare in diverse medii corporate, am decis sa imi testez fortele si in calitate de antreprenor", a spus Daniela Penescu.

Ea a mentionat ca nu va mai gestiona activitatile curente de marketing si comunicare pentru Colliers, dar va ramane, in perioada urmatoare, alaturi de echipa in ceea ce priveste promovarea proiectelor exclusive.

Penescu nu a precizat cu ce se va ocupa mai exact noua sa firma.Daniela Penescu s-a alaturat echipei Colliers International in ianuarie 2012 pe pozitia de Marketing Specialist. In acest rol, ea a fost responsabila cu implementarea activitatilor de marketing si PR.

Experienta sa profesionala mai include 8 ani in domeniul comunicarii, timp in care a administrat conturi pentru clienti din industrii variate precum FMCG, electrocasnice, HR, real estate si IT&C.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 21 Octombrie 2020, 01:17
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter