REAL ESTATE

Skanska lanseaza un nou proiect de cladiri de birouri in zona Barbu Vacarescu - Floreasca

05 iulie 2017, ora 21:02 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Skanska-Equilibrium-01-s.jpg
Skanska demarează construcția primei faze a proiectului de birouri Equilibrium, situat în partea de nord a Bucureștiului, în zona Barbu Văcărescu – Floreasca. Prima clădire va avea o suprafață inchiriabilă de 20.800 mp GLA și va fi finalizată în Q2 2019, fiind parte dintr-un complex de două clădiri cu o suprafață totală închiriabilă de 40.700 mp GLA.

Având 12 etaje supraterane și 240 de locuri de parcare subterane și supraterane aferente primei faze, Equilibrium aduce un nou concept pe piata spatiilor de birouri din Romania. Așa cum indică şi numele, proiectul își propune să le creeze celor care își vor desfășura activitatea acolo premisele realizării unui echilibru între viața profesională și cea personală, integrând o serie de facilități care oferă flexibilitate și aduc valoare adaugată timpului petrecut in complex.


Zona verde din fața clădirii va fi deschisă atât comunității cât și chiriașilor.  Proiectul integrează un mix de spații verzi, de relaxare, cu acoperire wireless si mobilier urban dotat cu prize electrice.

De asemenea, complexul Equilibrium va fi certificat LEED Gold si integreaza solutii sustenabile inovatoare, precum calcularea amprentei de carbon, un ecran pe care se va afisa nivelul consumului de energie, încărcătoare rapide pentru mașini electrice precum și o aplicație dedicată clădirii.

„Este un an foarte bun pentru Skanska, avand in vedere ca începem să dezvoltăm al treilea proiect de birouri din România. Am ales să ne extindem prezența în zona Floreasca – Barbu Văcărescu, în partea de nord a orașului și rămânem încrezători că aceasta continuă să fie una dintre cele mai populare zone”, a declarat Aurelia Luca, Country Director Skanska Property România.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 26 Mai 2020, 00:49
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter