REAL ESTATE

Statul va decide pana pe 17 octombrie daca este interesat sa cumpere Palatul Telefoanelor

27 septembrie 2014, ora 12:22 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
telefoane.jpg
Documentul care va stabili necesitatea si oportunitatea exercitarii dreptului de preemtiune al statului in procesul de vanzare al Palatului Telefoanelor va fi finalizat pana la 17 octombrie, a anuntat sambata Ministerul pentru Societatea Informationala (MSI).

"MSI preconizeaza finalizarea notei de analiza tehnica, economica si juridica cu privire la situatia imobilului Palatul Telefoanelor, in vederea stabilirii necesitatii si oportunitatii exercitarii dreptului de preemtiune al statului pana la data de 17 octombrie 2014, in vederea prezentarii in sedinta de Guvern", se arata intr-un comunicat al ministerului remis Mediafax.

Telekom Romania Communications (fosta Romtelecom) a anuntat, miercuri, ca a scos la licitatie Palatul Telefoanelor din Bucuresti si alte doua proprietati din apropiere la un pret de pornire cumulat de 21,6 milioane de euro, fara TVA, ca parte a strategiei companiei de a capitaliza portofoliul de proprietati imobiliare. Activele imobiliare vor fi vandute la pachet.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 11 August 2022, 23:39
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter