- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Dezvoltatorul mall-ului de la Electroputere Craiova va plati peste 20 mil. euro pe terenuri

08 Oct, 11:48 • Redactia DailyBusiness
Conducerea Electroputere Craiova va negocia vanzarea unor terenuri de circa 118.000 mp catre firma K&S Electric Power Point cu peste 20 mil. euro, suma ce va fi utilizata pentru plata unor datorii la ANAF, potrivit unui comunicat publicat pe Bursa.
Dezvoltatorul mall-ului de la Electroputere Craiova va plati peste 20 mil. euro pe terenuri

Compania K&S Electric Power Point, controlata de actionarii dezvoltatorului imobiliar BelRom (firma care dezvolta reteaua de parcuri de retail European Retail Park din Romania) vrea sa construiasa un centrul comercial pe terenurile Electroputere Craiova, investitia totala fiind de circa 70 milioane de euro. DailyBusiness.ro estima luna trecuta ca probabil valoarea terenurilor va fi de circa 20 mil. euro.

In sedinta din 7 octombrie, actionarii Electroputere au aprobat antecontractul de vanzare-cumparare incheiat intre societate si K&S Electric Power Point la data de 26 iulie 2010.

Actionarii Electroputere au aprobat si utilizarea integrala a pretului de vanzare al terenurilor ce urmeaza a fi vandute pentru achitarea datoriilor societatii catre bugetul general consolidat, gestionate de ANAF, existente la data vanzarii.

Potrivit unor date ANAF, citate de presa, Electroputere este cel mai mare debitor al statului, cu datorii restante de circa 38 de milioane de euro.