REAL ESTATE

Telekom scoate la vanzare si reinchiriere partiala 24 de proprietati imobiliare (Foto)

30 aprilie 2015, ora 17:09 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
telekom.jpg
Telekom Romania Communications isi continua strategia de capitalizare a activelor imobiliare si anunta punerea in vanzare si reinchiriere partiala a unui pachet de 24 de proprietati din Bucuresti si alte sapte orase: Bacau, Constanta, Oradea, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Sibiu si Timisoara, la un pret de pornire de 26,3 milioane euro.

Valoarea pachetului a fost stabilita de evaluatori independenti. Telekom Romania Communications va reinchiria anumite spatii ale cladirilor care gazduiesc echipamente tehnice, birouri si spatii comerciale.

Tranzactia se va desfasura prin licitatie, iar castigatorul va fi desemnat in urma celei mai bune oferte de pret pentru achizitie, respectiv chirii percepute, cumulate cu alte conditii relevante. Ofertele pot fi depuse pana pe data de 16 iulie 2015, impreuna cu documente de eligiblitate, printre care se numara si scrisori de garantie. Entitatile interesate pot depune oferte pentru intregul pachet de 24 de proprietati sau pentru un sub-pachet de 17 proprietati. 

Contractele de inchiriere aflate in derulare si inregistrate in Cartea Funciara vor fi preluate de castigatorul licitatiei, fara modificarea clauzelor.Datorita reinchirierii anumitor spatii, tranzactia nu va genera discontinuitati in activitatea Telekom Romania Communications.  

Mai multe detalii despre pachetul de active imobiliare sunt disponibile mai jos:

Lista completa a proprietatilor aflate in vanzare sau oferite spre inchiriere poate fi consultata pe website-ul dedicat al companiei: http://www.realestate.telekom.ro/ro/.

Suma care va fi obtinuta din vanzarea pachetului de 24 de proprietati va fi directionata spre investitii necesare derularii activitatilor telecom. In 2014, Telekom Romania a vandut 28 din activele sale imobiliare, cumuland 11,6 milioane euro, fondurile obtinute fiind destinate investitiilor pentru activitatea de baza a companiei.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piata romaneasca din 2014, dupa rebranding-ul comun al Romtelecom si Cosmote Romania.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 29 Mai 2022, 05:09
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter