REAL ESTATE

Timon: Case in stil mediteranean sau japonez si vile la costuri lunare de 15 euro iarna

19 octombrie 2015, ora 15:16 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
timon.jpg
Românii își vor putea alege locuința, la Târgul Imobiliar Național tIMOn, în funcție de buget, de fantezia dezvoltatorilor dar și soluțiile tehnice de ultimă generație propuse de dezvoltatori.

Pentru a veni în întâmpinarea cererii pentru locuințe eficiente energetic, cu consum redus de energie, un grup de investitori din Republica Moldova dezvoltă în București, un proiect de 32 de vile, valoarea investiției fiind de 1,5 milioane euro.

Dezvoltatorii utilizează resurse naturale, respectiv încălzirea geotermală, precum și alte sisteme unice pe piața din România, importate din țările scandinave, ce creează și păstrează un ambient constat în locuință.

Investitorii moldoveni implementează standardele privind 'casele pasive' sau 'casele prietenoase cu mediul', construind locuințe cu un consum de energie redus cu până la 90% față de construcțiile standard.Costurile de întreținere pe timpul iernii vor fi de circa 15 euro/lună.

Dezvoltatorii vor lansa, la tIMOn, proiecte noi, totalizând aproape 2.000 de locuințe, conform unui comunicat al organizatorilor, remis, luni, Agerpres.

Locuințe construite în stil roman, mediteranean, japonez, minimalist sau glamour, având forme de lotus, sferice sau rotunde, vor fi prezentate la tIMOn de un alt dezvoltator care propune casele din structură metalică cu arhitectură organică.

Casele pe structură metalică sunt superioare față de construcțiile clasice, conform reprezentanților tIMOn, deoarece oferă o mai mare durabilitate și rezistență în timp.

Suprafața utilă este cu 20-25% mai mare decât la casele de cărămidă, iar execuția caselor nu este influențată de anotimp. Termenul de execuție al unei astfel de case este între 1 și 3 luni, iar durata de viață este peste 100 de ani.

Prețurile pentru o locuință din structură metalică pleacă de la 30.000 de euro și pot ajunge la trei milioane de euro, în funcție de cerințele și necesitățile clienților.

Târgul Imobiliar Național tIMOn se desfășoară în perioada 22-25 octombrie 2015, în pavilionul expozițional din Piața Constituției din Capitală.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 22 Octombrie 2021, 12:56
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter