REAL ESTATE, LIFESTYLE

Un retailer de fashion se muta din Mega Mall in Promenada

23 martie 2016, ora 13:19 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
MY_Promenada1.JPG
Brandul genovez de fashion Marina Yachting relocheaza magazinul din Mega Mall in Mall Promenada.

Deschiderea este rezultatul deciziei strategice de a muta magazinul Marina Yachting din Mega Mall în Mall Promenada, pentru a aduce ţinutele premium navy ale brandului mai aproape de consumatorii cărora li se adresează.

Din acest segment de consumatori fac parte managerii de top şi de mijloc din clădirile de birouri din zona Floreasca.


"Am ales să deschidem magazinul în Mall Promenada, deoarece o mare parte din publicul din clădirile de business din zona Floreasca este și publicul Marina Yachting", a declarat Gina Comănescu, reprezentant Marina Yachting România.Magazinul se găseşte la nivelul 1 al mall-ului Promenada, se întinde pe o suprafaţă de 52 de metri pătraţi şi este rezultatul unei investiţii de aproximativ 300.000 de euro - atât în amenajarea spaţiului la standardele internaţionale ale brand-ului, cât și în achizitionarea noilor colecții.

Relocarea magazinului este parte din strategia de business iniţiată în 2016, care constă în monitorizarea atentă a rezultatelor magazinelor şi a comportamentului consumatorilor pe care îi adresează brandul, pentru a contura următorii pași în procesul de extindere al reţelei. 

Marina Yachting este prezent la nivel global în 11 țări cu 29 de magazine exclusive, 83 spaţii de tip shop in shop şi 700 de clienţi multi brand.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 06 Martie 2021, 03:52
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter